Blíží se „Týden Zdravé šestky“ a Plný Džbán!

V týdnu od 29. 9. do 5. 10. bude v m. č. Praha 6 probíhat „Týden Zdravé šestky“, během kterého budou místní organizace nabízet zajímavý program. Po celý týden se budou konat dny otevřených dveří, prodejní výstavy, soutěže apod.

Máte možnost navštívit služebny státní i městské policie, strávit den výtvarnými aktivitami v Ateliéru Kaštan, vyzkoušet lezeckou stěnu v Gymnáziu Jana Keplera nebo zkusit řezbářské techniky na ZŠ Petřiny Sever, ale čeká toho na vás ještě mnohem mnohem víc. Podrobný rozpis jednotlivých akcí naleznete na www.praha6.cz nebo v Informačních kancelářích ÚMČ Praha 6.

Týden Zdravé 6 vyvrcholí 3. a 4. 10. akcí „Plný Džbán – Na kole, na skateboardu, na in-line bruslích, pěšky“, to znamená, že na koupališti Džbán se budou moci všichni zájemci zúčastnit závodů na in-line bruslích a motokárách či turnaje v paintballu o hodnotné ceny. V rámci programu bude také možnost zhlédnout český film Rok ďábla nebo se zaposlouchat do muziky. Na pódiu se kromě začínajících hudebních skupin objeví také kapela Vypsaná Fixa a Leoš Mareš se svou show. Pro nejmladší diváky připravilo Dejvické divadlo Pohádku o kamnech. Kdo bude chtít vyzkoušet své schopnosti na umělé horolezecké stěně či na U-rampě, bude k tomu mít příležitost po celou dobu programu právě na Džbáně, a to pod dohledem odborníků. Program začíná v pátek v 15 a v sobotu ve 13. hod.