Knihovna na Petřinách slaví 1. narozeniny

náhled souboruPobočka knihovny na Petřinách oslaví 12. října své první narozeniny. Přidat se můžete i vy, čeká vás dobrá káva, koncerty, divadlo, promítání pro děti, workshopy i Alenka sochaře Kurta Gebauera.

Předprogram začne ve 13 hodin hu­debním vystoupením Vesny Vaško, po uvítání budou následovat Divadlo Dobrý den a film pro děti. V 16 hodin se setkáte se sochařem Kurtem Gebauerem, autorem sochy Alenky. Chybět nebudou ani workshopy s tématy, o kterých se na této pobočce mluví: artotéka a půjčování obrazů, dobrovolnictví v knihovně nebo výsledky participativních setkání.
Od 14 do 17 hodin můžete navštívit i Kávu v zahradě: Le Fakap se stoly WordCafé, výstavou dětí z MŠ Volavkova či swapem knih. Pro děti je připravena hledačka s odměnami, výtvarná a animační dílna. Akce Knihovna v zahradě by se měla stát pravidelnou a konat se v každém ročním období. Její ambicí je udržet blízký kontakt s těmi, kteří o knihovnu jeví zájem a chtějí s ní navázat spolupráci. Podrobnosti hledejte na mlp.cz/petriny.