Pozvánka na umělecké odpoledne

Základní umělecká škola Nad Alejí 28, výtvarný obor – V Šáreckém údolí 38 a výtvarný obor – Brixiho 1, zvou NA ZAHRADNÍ SLAVNOST A VERNISÁŽ VÝSTAVY DĚTÍ A STUDENTŮ 18. 6. od 16 hod. v budově školy V Šáreckém údolí 38.

Po úvodním slově ředitelky školy Evy Osvaldové se uskuteční představení „Neohrožený Mikeš aneb O statečném kováři“, které na motivy pohádky Boženy Němcové napsala D. Pavlíčková, a dále „Vodník“ od K. J. Erbena. Obě představení předvedou žáci literárně-dramatického oboru 1. stupně. Diváci uvidí i improvizaci inspirovanou příběhy z „Rychlých šípů“ „Nepijte na ovoce“ a „Jak Rychlé šípy napravují kamaráda“, v provedení žáků literárně-dramatického oboru 2. stupně. Dále vystoupí Art performance „Eva a Eva“, Bára Kynkalová a Silvie Ledínská, HevelTheatr Pavla Sterece a kapely Anakreon, Gothart, Střepy a mnoho dalšího.

Výstava bude otevřena do konce školního roku v pracovní dny od 14 do 18 hod. Hromadné návštěvy či jiné návštěvní hodiny ohlaste na tel. čísle: 220 92 07 62. Doprava: autobus 116 do stanice Žežulka.