Hvězda 2003 – XXI. sportovní setkání (nejen) vozíčkářů

Přijďte si zasportovat nebo jen aktivně odpočinout na netradiční sportovní akci, při které si jistě přijdou na své všichni – dětmi počínaje a seniory konče.

V sobotu 13. 9. od 12 hod. v oboře před letohrádkem Hvězda na Bílé Hoře se uskuteční tradiční závody v jízdě a v běhu, slalomy, spousta disciplín pro pobavení, turistický pochod oborou a okolím, řada doplňkových akcí, zábava pro děti i dospělé! Tombola, taneční vystoupení, mnoho dárečků pro každého a pěkné ceny pro vítěze. Občerstvení. Bláznivá klání pro nadšence. A moderátor Jakub Bažant, který vás bude celým dnem provádět.

Startovné pro všechny závody na jednu osobu činí 50 Kč, výtěžek bude použit na podporu projektu Pražské organizace vozíčkářů „Tolerance a pochopení“, vzdělávací program pro středoškolské studenty. Další info na webových stránkách pořadatele www.pov.cz nebo na tel.: 224 826 078, 224 827 210. Akci pořádá Pražská organizace vozíčkářů, Benediktská 6, Praha 1, pod záštitou m. č. Praha 6, kontaktní osoba: Jarka Moučková.